~GRADE “A” Perfume

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

15 Comments

  1. brapa harga parfume ni? CK EUPHORIA Women

  2. octavia…

    saya first time masuk website neh…ada mcm2 perfeaum yg saya suke
    agak2 berapa sebotol perfeaum gread A ni yer

    versace red jeans (WA31)
    ck one summer (MA13) unisex

  3. saya nak tahu harga

    ma23, ma15, ma6

  4. saya nak tanya antara gred 1 n gred A, yang maner ok tu…
    pas tu akak syorkan maner yang best bau dier..cam nak rembat satu nie…..

    • Gred A la ok dik…akak suggest Ck euphoria for women..

  5. Salam. nak tanya kat katalog gred A perfume die ade yg state Gred A Quality n ade yg xde. maksudnye ape tu? yg ade tulis tu gred A+ ke? tq.

  6. salam..kak, ck euphoria blossom + marc jacob daisy ada x? grade a
    perfume utk lelaki yg mna bau lembut ye…
    kasi total ea…
    tq

    • Dua2 ada dik…kalau lelaki akak suggest 212 Men bau dia lembut tapi best sgt…

  7. Saya nak Miss Dior Cherie WA44.. Mcm mn nk order?

    • Sory lama tak online ada hal skit…PErfume cheryy dior tu ada

  8. hi nk tau harga2 perfume grade A kat sini brapa?. Utk tujuan re-selling. Pm me..;) thanx in advance dear..

  9. How much is Burbeery’s The BEAT (WA36)? And how much is the other perfumes as well? Because I’m interested in buying a lot. Tq.

  10. bole saya tau harga untuk davidoff silver shadow(MA14) , hugo Xy(MA6) , exceptional mont blanc(MA7), lancome miracle (WA41), Gucci By Gucci ( WA56), lancome hypnose (WA58) perfume untuk grade A…..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pengumuman pertukaran alamat Website baru

    Dimaklumkan saya akan memindahkan blog saya ke website baru iaitu www.dehotshop.com bermula dari sekarang.