~1st GRADE Perfume

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Slide11

Slide12

Slide13

Slide14

Slide15

Slide16

Slide17

Slide18

Slide19

Advertisements

12 Comments

  1. hi..nak tanyelah..kalo perfume daisy marc and jacobs tuh bau sama mcm ori tak??? suke bau tuh..cume nak beli ori nih kering poket..ehehe

    • boleh tanya je…hihi daisy ni memang bau dia sedap botol pun cunnnnn…saya pun suka…bau hampir sama ngan ori…sekarang ni kita kena jimat..tak gitu…hihi cuba order dulu awak nilai sendiri lagipun murah je..saya banyak repeat customer yang kata bau perfume ni hampir sama dengan ori..tak caya cubalah!

  2. -price nk tgk kt mne??

  3. kanak tahu harga perfume gre A ni semua leh x??
    nak beli tp nak bajet duit sikit..

  4. kak.. antara aqua di gio, be delicious red & dolce gabana(woman), mana yg bau cam fresh floral tp sesuai utk lelaki gak?
    akak ade suggestion lain x?

  5. Nk tanya..
    price for Paris Hilton perfume (W55) berapa ye? And perfume Guess for Men ade tak? If ade, berapa herge?

  6. kak, leh tak quote kat sy price tuk:Escada Rockin Rio( W5), Escada Island Kiss(W6), Clinique Happy Heart(W20),Davidoff Cool Water(W23),Marc Jacobs(W52) and check stock skali eh..nak rembat 1,2 nih… =) mail sy yer…

  7. sis, tommy girl (W51) ader lg x?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pengumuman pertukaran alamat Website baru

    Dimaklumkan saya akan memindahkan blog saya ke website baru iaitu www.dehotshop.com bermula dari sekarang.