A.PERFUME CATALOG

Slide1

There is two grade type of perfume please click the link below to see the catalogue:-

1) GRED “A” quality perfumes

2) 1st grade quality perfumes

Advertisements

18 Comments

  1. price mn?

    • En. azmal cuba awak tengok kat home page tu saya ada bagi detail pasal price perfume 1st grade kalau Gred A plak harga different2 kalau nak beli kuantiti yang banyak kalau 50 botol ke atas sy boleh bg lagi murah. harga boleh dibincangkan lagi..harga yang saya tunjukkan situ termasuk Kos Pos Laju.

  2. salam…
    kak sy nor dr swk yang sms semalam tu nak buat confirmation tentang oder pefium
    CK-EUROPHIA(M)=1 BOTOL
    ELIZABETH ARDEN MEDITARNEAN(W)=1 BTL
    LANCOME MAGNIFUE=1BTL
    JLO GLOW DAFTER DARK=1BTL
    ESTEE LAUDER BALI DREAM=1BTL
    MIRACLE 4WOMAN=1BTL

  3. kak… perfume lelaki yg mn akak syorkan? sy nk yg 1 bau kuat and yg satu bau lembut

    • akak syor ambik Hugo motion silver untuk yang bau kuat and bau lembut ambik lacoste essential anniversary untuk bau lembut skit..

  4. Aik?..Lacoste 75 Sport Elegance xde ke?

    • Takdala la adek! ambik yang akak syorkan tu..sure tak menyesal..murah je..dari nak ambik perfume yg ori beratus2 ringgit..kan jimat! skang kang kita kena berjimat..hihi

  5. kak, 1 botol bpe ml yeh?

    • Kebanyakkan yang 1st grade semua 100ml satu dua je yang 70ml kalau GRED A kebanyakkan pun 100ml tapi ada gak 50ml,80ml..

      nanti kalau nak inform yek sms pun boleh…

  6. nak tanya bau dia sama tak dgn ori?

    • Kebanyakkan bau dia memang cam ori ada satu dua jenis je yang tak bau cam ori…

  7. er, yg tanda bintang tu maksudnyer ape? lain harga jugak ke?

    • oh…yang tanda bintang tu….itu untuk harga agent2 saya yang beli kat saya untuk dijual semula.senang untuk diaorang refer…

  8. saya nk tnye DKNY be delicous warna merah tue berape harganye n bau dia ori x

    • Dear bau DKNY warna Merah tu bau dia lebih kurang ori harga dia RM25 je..tapi buat masa ni DKNY MErah tu takda Stock Cuma Yang ada DKNY GREEN je…bau yang GREEN ni lagi sedap pun bau dia cam ori…semua perfume yg 1st Grade kualiti RM25 kecuali Perfume GRED A harga berlainan..

  9. sy da dpt DKNY green apple..mmg besst..baupun mcm ori..nk tnye kalau perfume utk laki yg bau dia soft ape yg u suggestkn ek

    skrg nie kn kena berjimat …so da ade yg murah wat pe bli yg mahalkn..hehehe

    • Oh….thank you saya jual yek…betul2 betul2 kita kena berjimat skang ni…hihihi

      untuk lelaki kalau yang soft i suggest Clinique Happy heart For Men atau Escada sunset heat for men atau Escada Mooon Sparkle for men…hihihihi


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pengumuman pertukaran alamat Website baru

    Dimaklumkan saya akan memindahkan blog saya ke website baru iaitu www.dehotshop.com bermula dari sekarang.